Här kan du läsa om vad som gäller vid utkörning!

Vi erbjuder utkörning av våra varor! Hur många gånger har man inte packat baksätet fullt med strö till hästen eller foder till hunden och katten? För att göra det så smidigt som möjligt att handla från oss så erbjuder vi leveranser hem till kund eller till t.ex stallet.
Varför inte gå ihop ett gäng i stallet och beställ en massa stallströ och foder som ändå går åt och spara massa tid som ni kan ägna åt hästarna istället?
Hos oss skall man inte behöva köpa 10 pallar av samma vara för att få det utkört utan här kan man blanda fritt i sortimentet så länge ordervärdet är minst 899 kr, smidigt va?
Betalning sker antingen via swish vid beställning eller med kort eller swish vid leverans, ej kontant eller faktura.
Du som företagare kan välja att betala med kort, swish eller mot faktura.
Via hemsidans kassa, i slutet av beställningen, kan man se om man bor inom vårat leveransområde och där kan man också se lediga leveranstider. När man bokar leverans så kan man välja tidsintervaller, t.ex 14-16, 19-20 osv och vi ringer en stund innan ankomst.
Kontakta oss vid större ordrar då vi kan behöva lite längre framförhållning. Vid leverans behöver någon vara på plats för att ta emot varorna, vi ställer av varorna där vi parkerar på plats men bär ej in.

Vid köp över 1199:- finns alternativet fri hemleverans om du bor inom ca 2 mil från vår butik. Bor du ca 2 – 8 mil från vår butik så ingår alternativet hemleverans för 129:-. Har du en mycket stor order kontakta oss gärna så att vi kan garantera leveranstiden. Har du en stor order men bor längre bort än vår leveransområde 8 mil, hör av dig ändå så ser vi vad vi kan göra. 

Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar, hoppas vi ses!

Mail: lundinsdjurochnatur@gmail.com
Telefon: 0707-276481