Om oss

Vilka är vi?

Vi som driver Lundins Djur och Natur heter Mathilda och Anton Lundin.
Vi bor på en gård i Öxabäck med våra två hundar och två hästar, här trivs vi otroligt bra och det är så härligt att kunna bo på en gård nära naturen.

Om våra djur:
Våra två hästar är varmblodiga travare 
Gia är 14 år och Hailey är 5 år. Dom är helt fantastiska och vi har nog aldrig stött på så godhjärtade hästar som våra egna. 
Gia har vi tävlat och ska tävla mer i hoppning med, hon älskar att hoppa! 
Hailey skall också bli hopphäst i framtiden hoppas vi då hon har god potential att bli detta.

Våra hundar heter Frank och Edgar. 
Frank är en Cavalier king charles spaniel som snart är 6 år. En liten herre som jämt springer lös på gården och hälsar alla välkomna!
Edgar är av okänd ras då han tidigare varit gatuhund i Spanien. Han är en väldigt glad och busig kille på snart 5 år. 

Företagande:
Vi har tidigare bott i Göteborg  och där driver vi även två hunddagis som vi haft sedan 2016, vi är otroligt stolta över våra hunddagis och det var här vår resa med eget företag började.

Vi kände att det nu var dags att utöka företaget och vi funderade länge på vad vi ville göra och hur vi skulle gå vidare.
Vi hade först en tanke på att starta upp hundpensionat då det kändes som ett naturligt steg efter att vi öppnat hunddagis men samtidigt så kände vi att det hade varit roligt att göra något helt annat.

Idén med butik och leveranser växte fram när vi ännu en gång stod och tryckte in stora torvbalar i vår bil och trots stor bil bara fick plats med 3 balar i baksätet.  Någon bal revs alltid upp och sen hade vi torv i hela baksätet som vanligt.  Det kändes som att vi alltid var på olika butiker och handlade något till hästarna och det kostade både bensinpengar och framförallt tid som man hellre hade lagt i stallet.
Som häst och hundmänniskor så behövs alltid massor till djuren, om det så är en säck morötter, spån, foder, mineraler, tuggben till hundarna osv.  Allt har en tendens att ta slut i en rasande fart!

Då kom vi på det, vi vill kunna förenkla för stallägare och hästägare genom att komma och leverera direkt till stallet så att du slipper turen till flera olika butiker för att hitta det du skall ha till dina djur.
Du kan nu slippa trycka in stora säckar med stallströ och fodersäckar i bilen, låt oss leverera till dig istället och spara massor med tid!

Cecilia som också är anställd hos Lundins djur och natur:
Jag som också jobbar i butiken heter Cecilia och är syster med Mathilda.
Jag bor här på gården med min stora familj. 5 barn, 4 hundar och 3 katter. Vi är alla scouter älskar och värnar om djur och natur. 3 av våra hundar är fd gatuhundar från Spanien som vi har adopterat via föreningen Amigos Mios. Även en av våra katter är omplacerad hos oss då hennes ägare avled.
Vi flyttade hit till Öxabäck från Göteborg för 2 år sedan, och vi har aldrig ångrat att vi bytte betongen mot skogen. Bilderna med barn, som ni kan se här på hemsidan, är några av mina barn.
Även några av mina hundar och katt syns där.
Min systers 2 hästar och 2 hundar är vi väldigt glada att ha fått in i vår flock (Ja även Mathilda och Anton såklart). Barnen och hästarna älskar varandra, att pyssla om, fixa i stället, rykta och rida.
Välkommen till oss.